מין העובר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

10/12/2012 | 15:17 | מאת: sigal

אני בשבוע השמיני להריוני החמישי. אני לא מעוניינת להמשיך הריון זה, אלה אם כן, אני יודעת שזהו הריון של בת. אני כבר בת 40 והריון של בן נוסף גדול עלי. אני כבר שבועיים ימים מחפשת באינטרנט מקור שמוכן לעשות לי בדיקת דם לגילוי מין העובר ולא מוצאת. האם יש לך דרך לעזור לי? להפנות אותי למעבדות הפועלות באינטרנט, אולי ושולחות ערכה לבדיקה כזו. כי בארץ מוגבלים לגמרי בנושא. אני יודה לך מאוד מאוד, אם תצליח לעודד אותי ולהימנע מהפלה

10/12/2012 | 16:10 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לצערי איני יכול לעזור לך. ובכל מקרה - איני תומך בביצוע הפלה על סמך מינו של העובר.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר