חצי שנה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

10/12/2012 | 07:32 | מאת: דריה

שלום רב, אני בת 35 ובן זוגי בן 28 ואנחנו מנסים כבר חצי שנה. עושים הכל לפי הספר אך... יוק. אני יודעת שעד שנה "לא עושים שום דבר". האמנם?? אין משהו שאפשר לעשות כבר עכשיו? תודה רבה וחג שמח, דריה.

10/12/2012 | 13:27 | מאת: ד"ר משה רויבורט

דריה, אתם יכולים לפנות ליעוץ רופא נשים מטפל ולבקש להתחיל בבדיקות בירור ראשוניות.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר