שיבוש המחזור החודשי וביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

03/12/2012 | 09:51 | מאת: ק

שלום רב, לפני כחודשיים הפסקתי לקחת גלולות שנטלתי במשך 14 שנה כדי להיכנס להריון לאחר 27 יום קיבלתי את המחזור הראשון מיום הפסקת הגלולות,הדימום היה חלש מאוד שנמשך יומיים ביום הראשון של המחזור הדימום פסק באמצע היום וביום למחרת הדימום חזר ופסק עוד באותו יום. החודש קיבלתי מחזור לאחר 29 יום וגם הוא חלש מאוד האם תופעה זו תקינה ? אני חייבת לציין שניסיתי לחשב ימי ביוץ וסביב ימים אלו (4 ימים לפני ו3 ימים אחרי הביוץ) שכבנו כמעט כל יום ועדיין לא נקלט הריון ייתכן ועדיין איני מבייצת או שהגלולות שיבשו את המחזור/ביוץ אשמח לקבל תשובה בהקדם

05/12/2012 | 14:44 | מאת: ד"ר משה רויבורט

המחזורים שלך סדירים ואיני רואה כל סיבה לחשוב שאינך מבייצת

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר