דופסטון וביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

30/11/2012 | 12:22 | מאת: דנה

אם קיבלתי דופסטון ממש יום-יומיים לפני ביוץ (א"ס הראה על זקיק מוביל בגודל 17) ואני בכל זאת מקיימת יחסי מין-יש בכלל סיכוי להרות פה? הרי התרופה הזו גורמת למחזור לבוא, כלומר לפי הבנתי - היא גורמת לזקיקים לא לבייץ בכלל, כך שאיך ייתכן הריון בכלל? היא מבטלת את הביוץ? או שלא הבנתי נכון יש סיכוי להרות פה בכלל?

05/12/2012 | 15:54 | מאת: ד"ר משה רויבורט

דופסטון אינו מונע ביוץ ואת בהחלט עלולה להרות.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר