אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

27/11/2012 | 13:53 | מאת: אני

ד"ר רויבורט שלום רב, לצערי,בעקבות תוצאות אולטרסאונד ולאחר החלטת הרופא המטפל (שני ממצאים ברחם כשהאחד היה עובר שהדופק שלו פסק), נאלצתי לעבור גרידה (שבוע 8) . היום אני 6 ימים אחרי.הבוקר,עשיתי בדיקת בטא כמותית שהראתה 1777 IU/L. מחר ניגשת לבדיקת אולטרסאונד. האם הערך מתאים ל 6 ימים אחרי? (בטא אחרונה לפני הגרידה הראתה 40000). תודה רבה מראש , אני

05/12/2012 | 13:56 | מאת: ד"ר משה רויבורט

זהו ערך סביר. מומלץ להמשיך במעקב אחרי ערכי הבטא עד אשר אלה יירדו לאפס.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר