גיל המעבר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

26/11/2012 | 13:12 | מאת: ח

שלום, אני בת 50 וכחודש וחצי יש לי דימום ללא הפסקה למעט ימים בודדים פה ושם. רציתי לדעת האם זה מתסמיני גיל המעבר ואם כן האם יש מה לעשות בנידון על מנת להפסיק את הדימום. האם הדימום הנ"ל יכול להראות על בעיה כלשהי ועלי לגשת לבדיקה? אודה על תשובה בהקדם.

29/11/2012 | 09:19 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בהחלט יתכן שמדובר באחד הסימנים של גיל המעבר, אך מומלץ לגשת להיבדק ע"י רופא נשים מטפל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר