פרופיל/רזרבה שחלתית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/11/2012 | 16:06 | מאת: טל

ערכי בדיקה שנעשתה ביום 5 למחזור: E2 - 325 pmol/l TSH - 1.51 mlu/l LH - 3.00 lu/l fsh - 9.10 mlu/l PROLACTIN - 112 mlu/l בהתחשב בגילי 42 בקירוב ובכך שהייתי מאד מתוחה לאחרונה, האם הבדיקה מצביעה על ירידה (משמעותית?)ברזרבה השחלתית? האם ניתן להרות עם נתונים כאלה? לידות קודמות (בגיל 30 ו-34): הריון ראשון- בעזרת איקקלומין וכוריגון, השני - טבעי ומהיר. תודה רבה.

29/11/2012 | 08:41 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הפרופיל ההרמונלי תקין. בהחלט קיימים עדיין סיכויים להשיג הריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר