פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/11/2012 | 14:28 | מאת: קרן

שלום רב, אנחנו מנסים כבר שבעה חודשים להיכנס להריון שלישי, ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור להלן התוצאות: TSH | mIu/l | ( 0.35 * Free Thyroxine (FT4) | pmol/l | ( 14.2 Triiodothyronine Free FT3 | pmol/L | ( 4.52 Prolactin | mIU/l | * 273 | LH - Luteinizing Hormone | IU/l | * 5.7 | FSH | IU/l | * 6.9 | Estradiol (E2) | pmol/l | * 338 | Progesterone | nmol/L | * 0.8 | Testosterone Total | nmol/l | ( 1.5 ) Hydroxyprogesterone-17 0.9 nmol/l DHEA-S 2.15 micmol/l הבנתי כי האסטרדיול שלי גבוה מעט, האם זו יכולה להיות הסיבה לכך שאנו לא נקלטים? יש לציין שיש לי מחזור סדיר (כל 28 יום) ואני מזהה ביוץ עם ערכות וע"פ הכאבים הנלווים. האם היית ממליץ לי לגשת לרופא פריון? תודה רבה, קרן

29/11/2012 | 08:38 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא ציינת את גילך.

29/11/2012 | 08:51 | מאת: קרן

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר