קיום יחסי מין ביום הביוץ-שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/11/2012 | 12:15 | מאת: יפית

שלום רב, החודש,לצערי, לא יצא לנו לקיים יחסי מין לאורך הימים הפוריים, ביום שלישי ערכת הביוץ הייתה חיובית וביום רביעי בבוקר הרגשתי את כאבי הביוץ החזקים במלוא הדרם, אנו קיימנו יחסים רק ביום רביעי בלילה. האם יש סיכוי להריון בקיום יחסים 12 שעות+- לאחר הביוץ או שהחודש אבוד? תודה רבה, יפית

29/11/2012 | 08:37 | מאת: ד"ר משה רויבורט

יש עדיין סיכוי, אף כי הסיכויים נמוכים יותר מאשר לקיים יחסים יום לפני או ביום הביוץ.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר