מנוחה לאחר החזרת עוברים?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

22/11/2012 | 17:13 | מאת: נונה 10

היי, לאחר החזרת עוברים בטיפול ifv נשארתי במצב שכיבה 10 דקות ואחר כך קמתי לעשות פיפי (השלפוחית הייתה מפוצצת. הרופא ביקש שהיא תהייה מלאה בזמן ההחזרה). חזרתי למנוחה של שעה אחר כך. האם קמתי לפיפי מוקדם מדי? אם זה עלול לפגוע בהשתרשות?

22/11/2012 | 18:04 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ניתן לקום גם דקה אחרי החזרת העוברים ואין לכך שום משמעות לגבי סיכויי ההריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר