שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

22/11/2012 | 16:42 | מאת: אני

אנחנו מנסים להכנס להריון כבר מזה 7 חודשים טבעי , הרופאה בגלל שהמחזור שלי קצר (24-25 יום) נתנה לי נרות אנדומטרין למשך 10 ימים מהיום ה 16-25 למחזור כדי להאריך לי את המחזור ... היום היום ה 27 למחזור התחילו להיות לי הכתמות ורודות ( לא דימומים בכלל ... כתמים ורודים) ורק בניגוב... אשמח לדעת מה זה יכול להיות? האם הריון מיוחל??

22/11/2012 | 18:03 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא ניתן לקבוע רק על סמך התאור. ממליץ לבצע בדיקת הריון בדם. מחזיק לך אצבעות!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר