ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/11/2012 | 19:38 | מאת: מיכל

שלום רב, כיצד סופרים מתי אמור להיות ביוץ? אני קוראת שצריך להבין כמה ימים הפרש בין מחזור למחזור, ושאלתי היא למה הכוונה? האם מרגע קבלת המחזור עד קבלת המחזור הבא? או מרגע הפסקת המחזור עד קבלת המחזור הבא? אילו ימים אני צריכה בדיוק לספור?

21/11/2012 | 20:49 | מאת: ד"ר משה רויבורט

סופרים מהיום הראשון של המחזור הזה ועד היום הראשון של המחזור הבא.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר