נרות אנדומטרין

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/11/2012 | 15:04 | מאת: אורה

אנחנו מנסים באופן טבעי להרות מזה כ 7 חודשים, היות והכל תקין אצלי פרט לכך שהמחזור שלי קצר בין 24-25 יום הרופאת נשים יעצה לי לקחת נרות אנדומטרין מההיום ה 16-25 למחזור... אתמול היה היום האחרון,,, מתי אני אמורה (בתקווה שלא) לקבל מחזור?? האם בעזרת הנרות זה יעלה את הסיכוי להכנס להריון?

21/11/2012 | 15:25 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אם אינך הרה את צפויה לקבל דימום תוך שבוע.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר