אסטרופם

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/11/2012 | 22:52 | מאת: אסנת

שלום ד"ר. אני שומרת נידה, ובעקבות ביוץ מוקדם ומחזור קצר של 25 יום, נתן לי הרופא "אסטרופם" והורה לי לקחת מהיום הראשון למחזור למשך 4 ימים שני כדורים ביום. לקחתי לפי ההוראות, בלי קשר לכך, התברר שיש לי בקע- הרניה, הלכתי לרופא כירורג וכשהוא שמע שאני רוצה להיכנס להריון המליץ לי לעשות קודם את הניתוח. הניתוח התבצע לאחר שלושה "ימים נקיים" יום לפני הניתוח הייתי בלחץ אטומי, גם בעבודה, וגם סתם מהניתוח, ופתאום החל לי דימום כמו מחזור... (היום השביעי למחזור, לאחר יומיים נקיים) שאלתי היא: האם יש לתלות את הדימום בלחץ שבו הייתי נתונה? אף פעם לא קבלתי מחזור מלחץ... רק לפני החתונה שלי... ואם לא מלחץ, האם זה בגלל האסטרופם??? אם כך, עדיף לי לא לקחת שוב, כי גם אם זה דוחה את הביוץ, זה דוחה את הטבילה. תודה, שאלה נוספת- במידה והדימום נגרם מהאסטרופם, יש עוד תכשירים לדחיית ביוץ? או שהאפשרות השנייה זה הזרעה מלאכותית? שוב תודה,

21/11/2012 | 11:58 | מאת: ד"ר משה רויבורט

קרוב לוודאי שהדימום נגרם כתוצאה מהפסקת נטילת האסטרופם.

21/11/2012 | 14:35 | מאת: אסנת

מה ז"א "מהפסקת נטילת האסטרופם"? לא הפסקתי באמצע, הרופא אמר לי לקחת 4 ימים וזה מה שעשיתי, לא פחות. 4 ימים זה לא מספיק? כמה צריך לקחת כדי לדחות בלי ליצור דימום? תודה!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר