חוששת

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/11/2012 | 15:41 | מאת: רוז

אני אחרי טיפול IFV 2 אחד לפני 3 שנים והשני עכשיו ,ביום חמישי אחרון עשו לי שאיבה 5 ביציות,הפרו 4 וביום שבת הוחזרו 2 עם הכוונה של רופא עוברים טובים מאוד ,ביום רביעי לפני השאיבה הזרקתי 2 אובטירל עם זה נהוג,ומה הסיכוי הצלחת הטיפול ומתי הכי מוקדם אני יכולה לבדוק עם הטיפול הצליח ?

21/11/2012 | 12:01 | מאת: ד"ר משה רויבורט

סיכויי ההצלחה תלויים במשתנים רבים כגון גיל האישה, איכות העוברים, וכו'. ניתן לבצע בדיקת הריון בדם 12 יום אחרי החזרת העוברים.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר