רירית הרחם

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/11/2012 | 00:24 | מאת: ליהי

שלום, 3 ימים לפני השאיבה עשיתי בדיקת א.ס והרירית הייתה 12 לאחר מכן הייתה שאיבה ואחרי 72 שעות אחריה הוחזרו לי 2 עוברים באיכות טובה.אני לא הבנתי איך יודעים שהרירית הייתה תקינה ביום ההחזרה, שכן אף אחד לא בדק לי אותה אחרי אותה פעם 3 ימים לפני השאיבה. 2. לדעתך, הן הסיכויים שלי להכנס להריון: הוחזרו 2 עוברים באיכות טובה,רירית כאמור אני לא יודעת, אני בת 29,בעיות אי פיריון-ככל הנראה מורפולוגיה 3% של בעלי ( או בלתי מוסבר?), משך הניסיונות שלנו- שנה+, לפני כ 7 שנים היה לי הריון טבעי ספונטני מבן זוג אחר אשר הסתיים מרצוני באמצעות מפיג'ין כשאר בטא הייתה משהו בסיבות 3000-4000, פרופיל הורמונלי תקין+ גם הבדיקות האחרות תקינות. תודה!

21/11/2012 | 12:05 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הסיכויים שלך הם טובים (נעים בין 35-40%). מחזיק לך אצבעות!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר