הריונות כימיים והפלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

15/11/2012 | 21:44 | מאת: מודאגת

שלום, אני בת 36 ולאחר 3 הרינות כימיים שני האחרונים בחודשיים האחרונים אחד אחרי השני.כמעט כולם מהזרעות. כמו ן הפלה בשבוע 6. גם מהזרעה. אני פוליציסטית.מחזורים בני 45 יום.זרע בינוני. מה יכולה להיות הסיבה להריונות הכימיים?המצב ממש מייאש.לא נמצאה בעיית קרישיות ולא נמצא גם ממצא חריג בהיסטרסקופיה. האם זה פשוט סטטיסטיקה עגומה? האם קלקסן?<האם פיפל יכול לעזור בהשתרשות? מה אתה מכיר מנסיונך? מודה לך מאוד על זמנך.

18/11/2012 | 10:55 | מאת: ד"ר משה רויבורט

יתכן שההפלות קשורות לערכי LH מוגברים (כתוצאה מהשחלות הפוליציסטיות).

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר