החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

14/11/2012 | 19:23 | מאת: רוית

רציתי לשאול בקשר להחזרת עוברים: היום הוחזרו לי 2 עוברים ועוד 6 הוקפאו,שאלתי באיזה איכות הם? והרופא אמר שהכל בסדר שלא אעסיק את עצמי בשאלות האלה.אני יודעת שיש איכות בין1-4, מה דעתך איזה איכות זאת יכולה להיות לאור זה שאמרו שהחזירו לי הכי טובים מבין סה"כ שהוקפאו. אם זה יעזור ההחזרה הייתה אחרי 72 שעות מתוך 11 עוברים שהופרו 8 מהם הוגדרו כטובים שמתוכם 2 הוחזרו ו 6 הוקפאו. תודה

15/11/2012 | 00:50 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אלה בהחלט תוצאות מעודדות. מדובר בשיעור מצויין של ביציות שהופרו וכן אחוז גבוה מהעוברים שהתפתחו היו באיכות טובה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר