מודאגת מאוד - סקטוסלפינקס

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

14/11/2012 | 09:49 | מאת: טלי

שלום רב, אני בת 43 ומנסה להכנס להריון. אלה תוצאות צילום הרחם שעשיתי: צוואר במבנה תקין. רחם במבנה תקין, ללא פגמי מילוי. חצוצרה ימנית הודגמה עם מעבר ופיזור תקינים, רושם של סקטוסלפינקס. חצוצרה שמאלית הודגמה עם מעבר ופיזור תקינים, רושם של סקטוסלפינקס. שאלותיי: מהו סטקוסלפינקס ומה הטיפול בו? מהם סיכויי להכנס להריון בעקבות מימצא זה? בתודה מראש, טלי

14/11/2012 | 13:16 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אם קיים חשד לסקטוסלפינקס יש סיכון מוגבר להריון חוץ רחמי. ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר