אחוזי הצלחה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/11/2012 | 14:38 | מאת: מירה

דר' רויבורט שלום,ברצוני לשאול בקשר לשיטת הערכה סיכויי הצלחה ב IVF. האם 35-40% לנשים צעירות זהו אחוז מתחילת התהליך ועד לסופו או שאחוז עולה ככל שיש הצלחות בכל אחת מהשלבים ולצורך העיניין לפני ההחזרה הוא יכול להיות יותר גבוה במידה ויש עוברים באיכות טובה, הרירית בעובי המתאים וכו'?

13/11/2012 | 15:02 | מאת: ד"ר משה רויבורט

נכון. הסיכויים הללו הם מסך כל המחזורים. אם עושים סלקציה של המקרים בעלי פרוגנוזה טובה יותר (גיל צעיר, איכות עוברים, וכו') - הסיכויים נעים סביב 50% ואף יותר!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר