הריון שהושג באמצאות IVF

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/11/2012 | 12:13 | מאת: רונה

האם הריון אשר הושג באמצעות הפריה חוץ גופית הינו כמו הריון טבעי מבחינת הבדיקות, מעקב, סיכוני הפלה וכו'? אני שואלת את השאלה הזאת כי אני שומעת שהמון המון הריונות שהושגו באמצעות IVF מסתיימים בהפלה בשבוע בין 8-12.זה באמת ככה או שפשוט כל מי שאני מכירה אותו זה ככה?

13/11/2012 | 15:00 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הריון אחרי IVF הוא בעל סיכון דומה להריון רגיל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר