אנדומטרין

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/11/2012 | 11:18 | מאת: רינה

שלום. אני ראיתי הן בפורום הזה והן שמעתי מנשים אחרות שאנדומטרין מחדירים 3 פעמים ביום. הרופא שלי נתן לי מרשם אחרי השאיבה להחדיר רק פעמיים ביום.זה יתכן שכולם 3 פעמים ורק אני פעמיים? תודה, רינה

13/11/2012 | 14:57 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הנוהל המקובל של נטילת אנדומטרין הוא פעמיים ביום. יש ה"מחמירים" וממליצים על 3 פעמים ביום.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר