IVF על בסיס המחזור הטבעי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/11/2012 | 08:38 | מאת: מיכל

ד"ר שלום, בת 37 שני ילדים מהריונות ספונטניים.בעיית מורפולגיה 2%. שנתיים מנסה להכנס להריון. לפני כשנה עברתי הריון טבעי שהסתיים בהפסקת דופק. מאז עברתי 2 פרוטוקולים ללא הצלחה. אני מאוד רוצה לבצע הפריה עם הביוץ הטבעי זאת אומרת עם ביצית אחת. האם לדעתך זה נכון? האם הקופה תאשר?

13/11/2012 | 09:33 | מאת: ד"ר משה רויבורט

איני מבין מדוע את מבקשת טיפול במחזור טבעי. לא ציינת איזה טיפולים קיבלת, מה היה מספר הביציות שנשאבו בכל פעם ומה היו אחוזי ההפריות. כמו כל לא ברור לי מה היתה האיכות של העוברים שהוחזרו.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר