מנסה להרות אך לא יודעת אם ניתן

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/11/2012 | 01:52 | מאת: תהל

שלום רב, אני מניקה תינוקת בת שנה וחודש, ורוצה להרות. לפני כחצי שנה קיבלתי וסת לראשונה מאז הלידה, ומאז באופן די סדיר יש לי דימום חודשי בעצמה נמוכה יותר ממחזור. אינני יודעת אם אני כבר מבייצת או שעדיין לא. על פי רוב (לפני הלידה) הביוץ שלי הוא סביב היום ה20 למחזור. עשיתי בדיקת דם של כמה הורמונים, בזמן שהוא לפי חישוב הרווח בין המחזורים כרגע, כיומיים לפני שאני אמורה לקבל, ולפי תחושות ושינויים הרמונליים ואחרים כשבוע אחרי ביוץ. לצערי נשמטו מהבדיקה 2 הורמונים: פרולקטין וLH. האם ניתן לראות לפי הבדיקה האם בייצתי, ואם כן מתי בערך?? כרגע, שישה ימים לאחריה טרם קבלתי מחזור, אבל אני מסיקה מרמת הפרוגסטרון והבטא שלכאורה היה ביוץ אך אין הריון. האמנם?? אלה תוצאות הבדיקה: אנדוקרינולוגיה TSH | mIu/l 1.91 FSH | IU/l (E2) | pmol/l 271 Progesterone | nmol/L 13.5 HCG-B Quantitative (B) 2 IU/L -קטן מ אשמח לשמוע חוות דעת של רופא לגבי מצבי כעת.. תודה רבה!!

11/11/2012 | 08:42 | מאת: ד"ר משה רויבורט

על פי תוצאות הבדיקה היה החודש ביוץ.

11/11/2012 | 09:04 | מאת: תהל

תודה על התשובה..

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר