מנסים להיכנס להריון ולקחת תרופות שאסור לקחת בהריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

10/11/2012 | 20:10 | מאת: תרופות שאסור בהריון

אנחנו מנסים להיכנס להריון ולא יודעים עדיין אם התשובה חיובית או שלילית. אני מצוננת מאוד ולקחתי כדור אחד של אקמול צינון ללילה שמתי שמן אקליפטוס על האף ולקחתי 4 כפות של דסימיקס נגד שיעול. בסופו של דבר נזכרתי שאולי אני הבריון והפסקתי לקחת הכל האם זה מסוכן? ומה כן אפשר לקחת לצינון?

11/11/2012 | 08:40 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא, אין זה מסוכן. לגבי המשך הטיפול עלייך להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר