הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

09/11/2012 | 16:05 | מאת: מישהי

עברתי את ההזרעה הראשונה שלי לפנ י שבועיים, אחרי 13 מההזרעה קיבלתי מחזור, האם זה נכון שסיכויי ההצלחה של ההזרעה גודלים על הנסיון השני והשלישי.. הבעיה ספרית זרע עשינו השבחת זרע ואצלי הכל תקין למרות זאת לא נקלטתי , האם צריך לחכות חודש עד ההזרעה הבאה. תודה מראש,

09/11/2012 | 16:13 | מאת: מישהי

נ.ב ההזרעה הייתי על סמך איקקלומין ( מיום חמישי למחזור ) במשך 5 ימיים שני כדורים ויום לפני ההזרעה זריקת אוביטרל , יום ההזרעה נקבע לפי ם מעקב זקיקיבדיקה גניקולוגית ( ללא בדיקת ים ) זקיק 22 יום למחרת קיבלתי את הזריקה ויום אחרי ההזרעה משהו השתבש?

11/11/2012 | 08:29 | מאת: ד"ר משה רויבורט

איני יכול לקבוע האם משהו השתבש רק על סמך הנתונים שהבאת.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר