חיסון נגד שעלת ושפעת

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/10/2012 | 20:51 | מאת: דורית

שלום ד"ר רויבורט, אני בת 34, נמצאת בהריון שלישי בשבוע ה- 20. לפני מס' ימים פרסמו ב"וואלה" שישנה מגיפת שעלת בקרב ילדים, לכן כדאי לנשים בהריון להתחסן אחרת אם נדבקים במחלה הדבר יכול לפגוע בתינוק לכשיוולד. האם העניין נכון? האם צריך לרוץ ולהתחסן האם בכלל מותר להתחסן בעת ההריון? אני מאמינה שקיבלתי את החיסון בהיותי ילדה, האם הוא תקף? כמו כן, האם ניתן להתחסן לשפעת? יש לי שני ילדים שאני רוצה לחסן, האם הם יכולים להדביק אותי? תודה, דורית

21/10/2012 | 10:09 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אין מניעה ואף מומלץ לקבל את החיסון בהריון.

21/10/2012 | 17:02 | מאת: דורית

שלום ד"ר רויבורט, האם התכוונת שזה בסדר להתחסן גם לשעלת וגם לשפעת בעת ההריון?

21/10/2012 | 17:02 | מאת: דורית

שלום ד"ר רויבורט, האם התכוונת שזה בסדר להתחסן גם לשעלת וגם לשפעת בעת ההריון?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר