דחופ הפריה בבקשה תעני במהירות דעתכ חשובה לנו

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

29/06/2011 | 23:48 | מאת: פופו

אני בת 20 החלומ שלי שאכנס במהירות להריונ ושיהיה הריונ תאומימ והחלטנו לעשות הפריה חוצ גופית רציתי לדעת אמ מסכימימ שאינ סיבה רפואית?אבל זה החלומ שלי רוצה לנסות זה חוקי נכונ ויש אפשר באופנ פרטי בארצ?בבקשה תעני לי במהירות דואגת מאד דעתכ חשובה לנו ותודה מראש

30/06/2011 | 16:38 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אין כל דרך להבטיח שדווקא בטיפול הפרית מבחנה יהיה הריון תאומים.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר