blighted ovum

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/04/2011 | 14:43 | מאת: מירב

שלום רב, רציתי לשאול מה יכולות להיות הסיבות לתופעה של ביצית עיוורת בה לא מתפתח עובר? האם יכול להיות שחשיפה לחומרי ניקוי בשלב מוקדם של ההריון (שבוע 3 או 4) יגרמו לתופעה ? תודה רבה וחג שמח

21/04/2011 | 09:59 | מאת: ד"ר משה רויבורט

מרבית המקרים של הפלות מוקדמות בהם העובר מפסיק להתפתח נובעים מאי תקינות של החומר הגנטי, ואינם קשורים לגורמים אחרים.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר