דימום לא ברור

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

29/06/2011 | 10:23 | מאת: מאי

שלום, אני בת 36 , אם לילד בן 7 חודשים. התחלקתי לקבל ווסת סדירה לפני 3 חודשים. ווסת אחרונה- 31.5.11 ביום שישי, 24.6, התחיל דימום קל מאוד שנעלם עבור יום. ביום שני, 27.6, התחיל הדימום הרציני והרגיל של מחזור. מתי נחשב תחילת הווסת לצורך חישוב ביוץ?

29/06/2011 | 10:39 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אנו מתייחסים ליום הראשון של הדימום הממשי כיום ראשון של המחזור.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר