הפרשות חומות בשבוע 4

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

26/06/2011 | 18:11 | מאת: גל

שלום, רציתי לדעת על מה מעידות ההפרשות החומות שמופיעות אצלי בימים האחרונים. מה מקורן?

27/06/2011 | 12:22 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא ניתן לקבוע במה המדובר רק על סמך התאור. ממליץ לגשת לבדיקת רופא נשים מטפל.

27/06/2011 | 12:41 | מאת: גל

תודה על המענה. אך רציתי לדעת בגדול לאודוקא בהקשר אליי. כשמופיעות הפרשות חומות מה מקורן?פזיולוגית? או כשיש דימום קל בתחילת הריון על מה זה מצביע? מאין זה נובע?

27/06/2011 | 16:26 | מאת: ד"ר משה רויבורט

על פי רוב מדובר מדימום ממקום ההשרשה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר