איקקלומין והזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/04/2011 | 11:30 | מאת: ליהי

מנסים כבר חצי שנה ללא הצלחה להיכנס להריום רופא ייעץ לנסות איקקלומין והזרעה האם יש לכך תופעות לוואי או נזק שעלול להיגרם? האם זה הגיוני שכל כך מהר מנסים הזרעה? למרות שיש לי מחזור מסודר כל 30 יום וביוץ מסודר תודה רבה

11/04/2011 | 14:44 | מאת: ד"ר משה רויבורט

חסרים לי נתונים בסיסיים כמו הגיל שלך, תוצאות בדיקות הבירור הראשוניות (פרופיל הורמונלי של האישה, בדיקת זרע של הגבר), וכו'.

11/04/2011 | 18:11 | מאת: ליהי

בת 38 פרופיל הורמונלי תקין בדיקת זרע תקינה רק 4% מבנה תקין ו150 מיליון בספירה אמרו לנו לחזור על הבדיקה אחרי שבועיים תודה רבה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר