אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

08/04/2011 | 19:03 | מאת: עינבל

שלום, ביום רביעי החזירו 2 עוברים טריים. ויש מיחושים בבטן, כאב קל במפשעה, וכמו כאבי מחזור קלים. גם קשה לי לעמוד הרבה זמן... האם המצב מדאיג? זה אומר שמשהוא לא בסדר, או שככה זה אמור להרגיש???

10/04/2011 | 09:05 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא ציינת האם היתה תגובה שחלתית חזקה, כמה ביציות נשאבו וכמה עוברים הוחזרו, וכו'. באופן כללי - התלונות שאת מתארת די שגרתיות בימים הראשונים אחרי השאיבה וההחזרה. במידה והן מתגברות ומחמירות - מומלץ לגשת להיבדק.

10/04/2011 | 18:37 | מאת: עינבל

היי, נישאבו 16 ביציות, הופרו 9, היו 6 עוברים והוחזרו 2.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר