בטא חיובית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

22/05/2011 | 18:49 | מאת: אני

אז אחרי שנה נסיונות טבעיים,3 הזרעות שבאחת היה הריון כימי, היום בבדיקת הבטא- יצא 142 בטא. זוהי ההפריה ה-2 שלי. השאיבה היתה ב8/5, החזרה של עובר אחד ב11/5. 1. הרופא ביקש שאחזור לבטא רק עוד שבוע ולא עוד יומיים-כמו שבנות כאן מספרות על הכפלה כל יומיים.זה לא מוזר לבדוק רק עוד שבוע? בינתיים עלי המשיך לקחת 3 אוטרואוגסטן ביום. 2. איך סופרים איזה שבוע אני כרגע? 3. מתי אמורים לראות שק הריון? דופק? 4. מה אסור לי לאכול כרגע? אני ממש מפחדת לשמוח, רגילה לתשובות שליליות. בהצלחה לכולן ובמהרה. תודה על כל העזרה כאן.

23/05/2011 | 09:38 | מאת: ד"ר משה רויבורט

את בשבוע 4 להריון. שק הריון ניתן יהיה לראות רק בעוד כשבועיים. לגבי איזה אוכל מותר/אסור - ממליץ להתיעץ עם מומחה לתזונה/דיאטנית. מחזיק לך אצבעות להמשך הריון תקין!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר