סתימה רצינית בצינור הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

18/10/2020 | 05:37 | מאת: אנונימי

שלום רב, בן 38, כבר תקופה ארוכה (יותר משנה) אני מרגיש שקיימת סתימה רצינית בצינור הזרע. בעת פעילות מינית קשה לי מאוד להגיע לפורקן, וגם כשזה כבר מגיע אני מרגיש שנוזל הזרע מאוד מתקשה לצאת החוצה, כאילו משהו חוסם את דרכו. תחושה חזקה של סתימה בצינור הזרע, וגם הכמות שנפלטת היא דיי מועטה. עשיתי בדיקת אולטרסאונד לאשכים, לשלפוחית השתן ולכל האיזור ולא נמצאו שום ממצאים חריגים. המצב מאוד מדאיג אותי אך יחד עם זאת גם מאוד מביך אותי לדבר על כך עם הרופא. מה יכול לגרום לבעיה כזאת ואיזו בדיקה מומלץ לעשות כדי להבין מה גורם לכך? האם בדיקת ציסטוסקופיה יכולה לעזור להבין מה מקור הבעיה? האם היא בודקת גם עם מערכת הרבייה וצינור הזרע? או רק את מערכת השתן? אשמח מאוד לתשובה, תודה מראש.

18/10/2020 | 05:41 | מאת: אנונימי

תיקון - האם היא בודקת גם את מערכת הרבייה.

18/10/2020 | 05:47 | מאת: אנונימי

תיקון - האם היא (בדיקת ציסטוסקופיה) בודקת גם את מערכת הרבייה. ושכחתי לציין קודם שגם הערמונית נמצאה תקינה בבדיקת האולטרסאונד.

אנא פנה לרופא שלך והוא ישלח אותך לבדיקות המתאימות

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר