הנושא: עד איזה גיל אפשר להביא ילדים.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

05/10/2020 | 13:58 | מאת: אנונימי

אני מוטרד, עד איזה גיל גבר יכול להביא ילדים לעולם? יש לי זרע .. אני מפחד שבעתיד אני לא יוכל להביא ילדים, אני רווק ללא ילדים.

שלום רב ידוע מהספרות המקצועית, שהאשך מייצר תאי זרע במחזוריות לאורך החיים. בהחלט אין זה אומר לגבי האיכות, שכן צריך להביא בחשבון נזקי סביבה אפשריים, גיל וכו'. שיהיה בהצלחה ואריכות ימים ובריאות

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר