כמה זמן זרע חי.....................

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

02/12/2019 | 10:05 | מאת: לירית

1.כמה זמן זרע חי?? בחלק מהמקומות כתוב 72 שעות וחלקם אף יותר. תודה

נירית יקרה שלום זרע בחצוצרות הינו חיוני ל24-72 שעות. אבל צריך להתחשב בעובדה שקיימת עקומת דעיכה של התנועתיות. כלומר ככל שעובר הזמן יהיו פחות תאי זרע בתנועה. זרע שהוצא מהגוף במרוק ועובר תהליך של עיבוד, תאי הזרע שבתנועה יכולים לשרוד במבחנה מספר שעות. אנא אל תהססי במידה ואת צריכה עזרה טלפון למעבדות ד"ר יונה ברק: 054-904-1-904 בברכה ד"ר יונה ברק

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר