תוצאות אבחון מורפולוגי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

18/11/2019 | 08:37 | מאת: תמרה

שלום רב, האם אוכל לבקש עזרה בפענוח תוצאות אבחון מורפולוגי מעמיק - הגדלה של פי 6300, נבחנו 200 תאים. מבחינת המורפולוגיה - 0% בעדיפות ראשונה 2% בעדיפות שניה 13% בעדיפות שלישית. האם ישנה בעיה משמעותית מבחינה מורפולוגית? תודה, תמרה

תמרה שלום הקריטריונים המקובלים במעבדתינו הינם אחרים, ומקבלים דרוג בין 0 ל-6 באבחון המורפולוגי. נשמח לבצע עבורך את האבחון. אנא פני למעבדות ד"ר יונה ברק טלפון של מעבדות ד"ר יונה ברק: 054-904-1-904 מייל: [email protected]

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר