לאוקוציטים 0.1> זה תקין?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

15/09/2019 | 01:36 | מאת: משה

לאוקוציטים 0.1> זה תקין ?

15/09/2019 | 01:39 | מאת: משה

זה תקין הבדיקה?

15/09/2019 | 07:38 | מאת: משה

זה לא מסמן על דלקת בבדיקת זרע ?

משה שלום רב השאלה היא מה הסטנדרט של הערכים התקינים הרשומים אצלך בדף הבדיקה. בכל מעבדה רשומים ערכים שעלולים להיות מעט שונים ממעבדה למעבדה. אצלינו במעבדה למשל, ערך זה נחשב במסגרת ערכים נמוכים. לכן, זה לא נכון מצידי לומר לך באם כן או לא. בכל מקרה אתה אמור לחזור עם התוצאות לרופא והוא יוכל באופן ספציפי להתייחס לזה. בברכת שנה טובה ד"ר יונה ברק

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר