תרופות לסכרת וכולסטרול

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

24/01/2019 | 13:35 | מאת: ר

שלום ,מעוניינת לדעת האם תרופות לסכרת (בעתיד יתכן גם שימוש באינסולין ) ותרופות לכולסטרול ,עללות ליצור איזשהי בעיה באיכות הזרע ? באופן ככלי בפוריות הגבר ? תודה רבה

27/01/2019 | 11:43 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

אכן, יש קשר בין סכרת לבעיות בפוריות הגבר. לא ניתן לפרט במסגרת פורום זה. אנא פנה אלינו או למומחה בתחום באופן פרטני.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר