תרומת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/01/2019 | 23:01 | מאת: יעל

שלום, מחפשת כעת תורם זרע בבנקים בחו"ל. בחלק מהבנקים אני נדרשת להגדיר את המוטיליות שאני מעוניינת בה. האופציות הן 5, 10, 20, 30, 40, 50+. הזרע ישמש להקפאת עוברים לשימור פוריות ובהמשך להזרעות לצורך ניסיון לכניסה להריון. מהי המוטליות הדרושה? תודה מראש

21/01/2019 | 07:59 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

כיוון שהזרע המופשר ישמש להזרעות, כדאי לקחת את המנה בעלת התנועה הטובה ביותר.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר