היי, אחנו מכנסים להכנס להיריון 3 שנים.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/11/2018 | 12:47 | מאת: רון

אישתי (בת 30)עשתה את כל הבדיקות הנדרשות והכל יצא תקין. אצלי מצאו זרע חלש מאוד 1 אחוז. עשינו הזרעה אחת שלא צלחה. האם אפשר להיכנס להיריון בהזרעות עם זרע חלש מאוד. עשו לנו הגדלה את הבדיקת זרע והמבנה תקין רק כמות קטנה מאד . אני בן 32.

21/11/2018 | 10:08 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

שלום רון, 1% תנועה? במורפולוגיה? לא הצלחתי להבין. כיוון שאתה יודע שיש בעיה, צריך להגיע אלינו למרכז ברטוב כדי שנוכל לייעץ מה כדאי לעשות במקרה כמו שלך להשגת ההריון המיוחל

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר