בעיה אפשרית בפוריות הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/11/2018 | 15:44 | מאת: א

שלום, אני בן 25 בערך. מאז שאני צעיר אני בשעת הגמירה (בזמן אוננות) עוצר את פליטת הזרע ע"י לחיצה על האיבר וחסימתו. לעיתים קצת זרע כן יוצא החוצה, אך ברובו נחסם (עושה זאת כדי לא להתלכלך). האם התנהלות כזאת יכולה לפגוע בפוריות שלי בעתיד? האם זה מסוכן? מקווה שזהו אכן המקום הנכון לשאול. תודה מראש

20/11/2018 | 07:21 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

שלום א, שאלה זו כדאי לשאול את האורולוג

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר