חשש להריון למרות המחזור

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

12/09/2018 | 12:51 | מאת: אפרת

היי אני חוששת שאני בהריון ,מופעים לי כל מיני תסמינים של הריון כמו למשל :הקאות,בחילות ,עייפות ,שתן מרובה,סחרחורות .אך עם זאת קיבלתי היום מחזור האם הגיוני שאני בהריון .נ.ב חבר שלי גמר בתוך הקונדום ...

08/10/2018 | 14:25 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

בדיקת הריון ניתן לאשר או לשלול רק באמצעות בדיקת דם. אנא גשי אל רופא הנשים.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר