זרע מבנק זרע- האם הוז זרע מפרה בכל מקרה?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

30/07/2018 | 19:07 | מאת: יפית

לוקחת זרע מבנק הזרע. אשמח להתייעץ איתך בעניין 1. האם בנקי הזרע מקפידים בבחירת זרע איכותי בלבד ועושים את כל הבדיקות הנדרשות כגון הלוספרם ואחרות , תנועתיות, מבנה ,שברים ואפשר לסמוך על כך שהזרע יפרה ביצית תקינה וצעירה 2. האם רצוי לקחת מבנק הזרע זרע שכבר הניב הריון או שזה לא חשוב משום שהזרע איכותי על פי בדיקת כל הפרמטרים.. תודה

08/10/2018 | 11:39 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

איני יודע מה בודקים בבנקי הזרע השונים בארץ. כדאי לפנות ישירות אליהם.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר