שאלה חשובה - די דחופה !

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

22/07/2018 | 17:36 | מאת: שאלה.

שלום רב, ותודה על עזרתכם. בן 37, אתמול קיבלתי מכה קלה מרשלנות ומהירות מספוג הרחצה תוך כדי המקלחת באשך השמלי, (שבו יש לי מזה תקופה וריקוצל קל). כאב לי באותו הרגע בזמן המכה, אבל לא עד כדי כך. שמתי לב לאחר מכן בהמשך היום והלילה , על כאב עמום ולחץ באשך, המקרין לבטן, בעיקר בישיבה זקופה ובשכיבה, גם יום לאחר מכן. האם זה בעיה עקב עניין הויריקוצל, האם התופעה מוכרת ורגילה, האם יעבור לאחר מספר ימים לבד מעצמו או שמה מצריך איזו שהיא בדיקה שהיא? אודה על עזרתכם. תודה מראש.

08/10/2018 | 11:36 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

כדאי לפנות לאורולוג כדי שיבדוק את חומרת המצב.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר