שאלה חשובה ודי דחופה - מקווה לתגובה מהירה ככל הניתן

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/06/2018 | 22:30 | מאת: אנונימי

שלום רב, ותודה רבה על עזרתכם. בן 39 ברשותי מזה מספר שנים (לפי בדיקת אולטרה סאונד) ויריקוצל קל. ככל הנראה החמיר עם הזמן, מכיוון שישנה רגישות על יתר המידה (בימים האחרונים) באשך והקרנה לכיוון בטן תחתונה בעת ישיבות בזוויות מסיומות. ובעיקר לקראת סוף יום, נפיחות ומעין התרחבות שלהם. בעת קיום יחסי מין לאחרונה, מרגיש מעין חסימה ושפוחה מוקטנת יותר ויותר, בזמן האחרון. האם עושה נזק בעת קיום יחסי המין, וצריך להתנזר כעת מקיום יחסים כלל, במילים אחרות בשל כך, האם עושה נזק בלתי הפיך ? תודה מראש על תגובתכם ועזרתכם החשובה !!!!

19/06/2018 | 11:56 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

כדאי לפנות לבדיקה של אורולוג לגבי הנושא הזה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר