הפרשה ורודה ביום 33 למחזור איני יודעת מה זה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

08/06/2018 | 04:34 | מאת: קרן

שלום ככה אני מנסה להקלט להריון אך נראה לי שאני לא קיבלתי מחזור ואחרי 31 יום קיבלתי מחזור מוזר ושוב אחרי 33 יום הופיע לפתע הפרשה ורדרדה אני מרגישה רגיל למעט כמו כאבי מחזור לא נראה לי שזה השרשה הי קראתי שנדרשה זה שבוע לפני תאריך המחזור וכאן יש איחור המחזור היה מגיע כל 28 יום ולפתע החל ככה לאחר שוב ושוב האם ההפרשה הורדרדה זה למעשה המחזור שלי אני ממש לא יודעת מה קורה לי אין לי בחילות או שתן תכוף או גודש בחזה הכל כרגיל למעט כאבי בטן תחתונה לעיתים אשמח להסבר

12/06/2018 | 12:44 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

נא לפנות לרופא נשים בנושא

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר