שאלה נוספת.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/05/2018 | 12:55 | מאת: מילנר.

שלום שוב, איך ניתן לרפאות ויריקוצל, האם רק ע"י ניתוח, או שמה ישנו טיפול חדיש אחר למשל כדורים או משכות שהם? תודה רבה.

16/05/2018 | 17:48 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום, בטיפול בוריקוצל קושרים ורידים רחבים או בעזרת ניתוח או בעזרת סליל או דבק שמונע את הזרימה בורידים אלו, יש להתייעץ עם אורולוג. בברכה, פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

16/05/2018 | 20:58 | מאת: מילנר.

רב תודות.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר