בדיקה הורמונלית במחזור

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/03/2018 | 06:46 | מאת: שיר

שלום ד"ר, אני בת 24 לפני כחודש קיבלתי אבחון של שחלות פולציסטיות רק לפי אולוסאונד, מלבד זה המחזור סדיר ואין שיעור יתר ועוד תופעות לוואי שמתאימות לתופעה. אתמול עשיתי בדיקת דם - פרופיל הורמונלי, מאז קבלת התשובות אני לא שקטה והייתי שמחה לשמוע את דעתך. הבדיקות נעשו ביום השני לווסת Prolactin - 186 LH- 5 FSH-4 Estradiol E2 - 759 .Progresteron - 33.8 טטוסטרון - 2 DHEA-s -7 אני מאוד מודאגת, איך האסטדריול כל כך גבוהה וגם הפרוגרסטרון (יכול להיות שהשחלות עם הציסטות מפרישות אסטרוגן?), אשמח לשמוע ממך חוות דעת.. תודה מראש

26/04/2018 | 12:15 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום יש לגשת לרופא נשים המומחה בפוריות על מנת לקבל את המידע המקצועי.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר